Drukte in de praktijk – Huisartsenpraktijk Het Anker – MAASSLUIS

Welkom bij Huisartsenpraktijk Het Anker

Op werkdagen is de praktijk voor levensbedreigende situaties bereikbaar op 010 - 59 121 09 optie 1.

Algemeen

Op deze site vindt u informatie over huisartsenpraktijk ‘Het Anker’ in Maassluis. Wij werken samen met huisartsenpraktijk ‘De Kade’ in HCM, ‘Huisartsen Centrum Maassluis’. Beide praktijken zijn zelfstandig en voor eigen rekening werkzaam. Wij hopen dat we u met deze website nog beter kunnen informeren over de praktijk.

Zie hier onze Informatiefolder van de praktijk 

Wij hebben ook een Facebook site!
 
Wij kunnen, als uw behandelend arts, geen ‘geneeskundige verklaring’ afgeven. Leest u hier waarom niet.

Terug naar overzicht

Drukte in de praktijk

In verband met de oplopende Corona besmettingen, de zorg voor Corona patiënten in de thuissituatie en de organisatie van de Corona vaccinaties door de huisartsen, vragen wij uw begrip voor de drukte binnen onze praktijk. Het kan voorkomen dat het langer duurt om een afspraak te maken op het spreekuur. Uiteraard met uitzondering van spoedgevallen.

Op dit moment is het niet mogelijk om zelf online een afspraak in te plannen. U kunt op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur telefonisch contact opnemen met de assistente om advies te vragen en/of een afspraak in te plannen. Eventuele korte vragen kunt u ook stellen via het patiënten portaal op onze website.

Het is momenteel erg druk in onze praktijk, dit komt door het oplopende aantal Corona besmettingen. Doordat de ziekenhuizen tegen code zwart aan zitten, wordt er nu meer een beroep gedaan op de huisartsenpraktijken. Covid patiënten die niet in het ziekenhuis opgenomen kunnen worden, behandelt de huisarts momenteel thuis.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk “Het Anker”

Publicatiedatum: 01-06-2021