Patientenklankbord dinsdag 26 september – Huisartsenpraktijk Het Anker – MAASSLUIS

Welkom bij Huisartsenpraktijk Het Anker

Op werkdagen is de praktijk voor levensbedreigende situaties bereikbaar op 010 - 59 121 09 optie 1.

Algemeen

Op deze site vindt u informatie over huisartsenpraktijk ‘Het Anker’ in Maassluis. Wij werken samen met huisartsenpraktijk ‘De Kade’ in HCM, ‘Huisartsen Centrum Maassluis’. Beide praktijken zijn zelfstandig en voor eigen rekening werkzaam. Wij hopen dat we u met deze website nog beter kunnen informeren over de praktijk.

Zie hier onze Informatiefolder van de praktijk 

Wij hebben ook een Facebook site!
 
Wij kunnen, als uw behandelend arts, geen ‘geneeskundige verklaring’ afgeven. Leest u hier waarom niet.

Terug naar overzicht

Patientenklankbord dinsdag 26 september

Positieve feedback van ons patientenklankbord!

Op dinsdag 26 september hebben wij met vier patiënten, drie dokters en twee assistentes weer een patientenklankbord bijeenkomst gehouden.

U kunt hier de samenvatting lezen van die bijeenkomst. Het was een gezellige en nuttige bijeenkomst! Wij willen de vier patienten danken voor hun tijd en moeite!

Algemene informatie
Het patiëntenklankbord bestaat uit  minimaal 3 willekeurige patiënten van een verschillende leeftijd.  Jaarlijks wisselt de samenstelling van het klankbord.  Daarnaast nemen ook alle leden van maatschap “Het Anker” deel aan het patiëntenklankbord. Indien gewenst kan ook een doktersassistente of praktijkondersteuner aanwezig zijn. Patiënten worden uitgenodigd door de maatschap voor deelname aan het patiëntenklankbord “Het Anker”, of kunnen zich zelf aanmelden wanneer zij interesse hebben.

Alles wat binnen het patiëntenklankbord aan de orde komt, zal in goed vertrouwen worden besproken en niet zonder toestemming van alle leden naar buiten gebracht worden.

Tijdens de bijeenkomst zal feedback van patiënten worden besproken. We horen graag mogelijkheden om knelpunten op te lossen.

Het doel van een patiëntenklankbord is om de kwaliteit van onze service aan de patiënt te verbeteren. U kunt hieraan een bijdrage leveren door in dit klankbord het functioneren van Huisartsenpraktijk “Het Anker” te evalueren.  Hierbij wordt u gevraagd om mee te denken over de volgende onderwerpen.

–          Communicatie
–          Bejegening
–          Informatieverstrekking aan patiënten
–          Wachttijden
–          Deskundigheid artsen
–          Deskundigheid personeel
–          Organisatorische inrichting
–          Spreekuur praktijkondersteuner
–          Nieuwsbrief
–          Griepvaccinatie

Helpt ú ons om betere zorg te leveren!?

Ook volgend jaar zullen wij weer een klankbord bijeenkomst organiseren.
Bij interesse of vragen, kunt u ons bellen 010-5912109, of mailen.

Publicatiedatum: 01-06-2021